Info


Beste teamcaptains/deelnemers RCML-competitie,

Na de corona-periode hopen we in september weer eindelijk weer aan de slag te kunnen met onze favoriete sport in de hal.

We  nodigen we jullie dan ook uit voor komend seizoen weer in te schrijven middels bijgevoegd formulier. Graag invullen (of kopiëren van vorig jaar > denk er dan aan de datum te wijzigen), inzenden vóór 15 juli 2020 met een actuele sterktelijst.

S.v.p. gelijktijdig met het inschrijfbedrag, ongewijzigd € 50 per team, overmaken.

Niet iedereen zal fit genoeg zijn om meteen te kunnen starten met een competitie. Reden dat we besloten hebben het seizoen één maand later te starten en eindigen, dus van 1 oktober 2020 tot plm. half mei 2021. Het is wel zaak erop toe te zien dat er op 1 oktober wordt gestart en niet - zoals eerder in de praktijk vaker het geval was – een maand later. Om jullie de gelegenheid te geven de wedstrijden meteen, dus tijdig in te plannen, houden we de openingsvergadering op dinsdag 25 augustus 2020 om 20.00 uur in De Spil, Suikerdoossingel te Maasbracht.

We zijn ons ervan bewust dat het niet meer zal zijn als voorheen en hebben er alle vertrouwen in dat de wettelijke voorschriften, zoals afstand houden e.d., waar mogelijk door onze deelnemers worden gevolgd. Tevens een dringend verzoek om ook de gezondheid van je medesporters te respecteren en thuis te blijven als je enig verschijnsel van verkoudheid of griep etc. vertoont. Ook op de openingsbijeenkomst verwachten we maximaal één persoon per team.

We gaan er bij bovenstaande van uit dat er ongeveer eenzelfde aantal aanmeldingen binnenkomt als in voorgaande jaren, en zullen waar nodig e.e.a. aanpassen. Voor opgave, vragen en/of suggesties kun je altijd mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Weet je nog andere clubs die misschien geïnteresseerd zijn in deelname, verwijs ze naar onze site (www.rcmlbadminton.nl) of stuur het aanmeldformulier door. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, zeker na deze periode!

We wensen alvast iedereen een gezellig, sportief en blessurevrij seizoen! Maar allereerst een welverdiende vakantie, al dan niet in het buitenland!

Namens het bestuur RCML:

Han Seelen, Louis Sonnemans, Lars Ramakers, Daniëlle Cuijpers.

 

Downloads-pagina

Check onze downloads-pagina voor wedstrijdformulieren, actuele speelsterktelijsten, opgaveformulieren en meer!

Foto's feestavond staan online!

De foto's van de feestavond zijn te vinden op de site! Je kunt deze vinden onder het kopje Afbeeldingen.