Formulieren & Downloads

Wedstrijdformulieren

Deze formulieren worden gebruikt tijdens elke gespeelde wedstrijd in een competitie van RCML. Hieronder zijn de formulieren voor zowel de Gemengd Dubbel als de Heren Dubbel te downloaden. Een wedstrijdformulier wordt door de teamcaptain van de thuisspelende ploeg verstrekt en ingevuld. De uitspelende ploeg vult daarna zijn / haar wedstrijden in. Een gespeelde wedstrijd is pas geldig indien het volledig ingevulde wedstrijdformulier mét uitslag doorgestuurd is naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . De teamcaptain van de uitploeg krijgt tevens een kopie van dit wedstrijdformulier doorgestuurd of doorgemaild.

LET OP: het bestuur van RCML accepteert alleen wedstrijdformulieren die naar het al eerder genoemde adres zijn doorgestuurd! Het doorsturen van formulieren via Whatsapp, via andere mailadressen of via privé-adressen van de bestuursleden is niet gewenst en wordt ook NIET geaccepteerd!

Voor een wedstrijdformulier van Gemengd Dubbel: klik hier!

Voor een wedstrijdformulier van Heren Dubbel: klik hier!

 

Speelsterktelijst seizoen 2022-2023

De speelsterktelijst is hier te downloaden.

Speelsterkteformulier wedstrijd

Deze lijst kan worden ingevuld vóór aanvang van een wedstrijd. Op deze lijst staat de speelsterkte van het team dat een wedstrijd gaat spelen, deze sterkte bepaalt de volgorde van het enkelspel. De lijst is niet verplicht en hoeft ook niet na afloop van een wedstrijd doorgestuurd te worden.

Het speelsterkteformulier wedstrijd kan hier gedownload worden.

 

Privacy-gegevensverklaring

De privacy-gegevensverklaring van stichting RCML is hier te vinden.

 

Halbezetting Maasdroppers

Klik hier voor de halbezetting van de Maasdroppers 2019-2020