Inschrijven seizoen 2021 / 2022

Nieuwe teams

Inschrijven voor seizoen 2021/2022 is mogelijk!Vergeet niet om jezelf op te geven via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Dit kan alleen door het aanmeldformulier mét speelsterktelijst in te vullen. LET OP: dit is verplicht, ook als al mondeling of via mail kenbaar is gemaakt dat jouw team het komende seizoen meedoet! Wij gaan voorlopig uit van een GD1,2, 3 en 4, daarnaast spelen we ook een herencompetitie.

De inschrijving wordt pas definitief na het overmaken van €50,- pér team op rekeningnummer: NL25RABO0148300480 t.n.v. Stg. RCML o.v.v. RCML 2021-2022 én teamnaam.

Huidige teams

Zoals ook per e-mail medegedeeld hoeven teams die in het afgelopen seizoen stonden ingeschreven zichzelf niet opnieuw op te geven. Geef je mutaties wel even door, wij horen daarnaast graag indien de speelsterktelijst moet worden aangepast.

Openingsvergadering

De datum voor de openingsvergadering is: woensdag 15 september aanstaande. We verwachten alle teamcaptains in de Spil in Maasbracht. De vergadering begint om 20.00 uur.

Start seizoen

De eerste wedstrijd mag vanaf 1 oktober 2021 worden gespeeld. Jullie ontvangen van ons een globaal speelschema waarin per maand een aantal wedstrijden staan ingepland, zoals jullie van ons gewend zijn. Het is uiteindelijk aan de desbetreffende teamcaptains om de wedstrijden correct in te plannen en goed te verdelen over het hele seizoen.

Einde seizoen & afsluitavond

De laatste uitslagen dienen uiterlijk zaterdag 28 mei 2022 ingeleverd te zijn. Eventuele uitzonderingen op deze regel worden gemaakt door het bestuur in overleg met de twee teamcaptains van de desbetreffende wedstrijd / uitslag.
De afsluitavond staat ook al gepland: zaterdag 11 juni 2022 in de Spil. Verdere informatie hierover volgt in de loop van 2022.