Openingsvergadering seizoen 2023-2024 heeft plaatsgevonden

De openingsvergadering heeft dinsdag de 22e augustus plaatsgevonden in de Spil in Maasbracht. Een mooie opkomst, 23 teamcaptains waren aanwezig om samen met het bestuur van RCML het nieuwe seizoen in te luiden. Enkele verbeterpunten zijn genoteerd voor het komende jaar.

Het bestuur is zeer verheugd dat een viertal teams zich heeft opgegeven voor de beginnerspoule. We hebben gekozen om deze poule zo veel mogelijk aan te laten sluiten op een "reguliere" competitie, daarbij wordt gebruik gemaakt van dezelfde wedstrijdopbouw als bij gemengd-dubbel. Belangrijkste wijziging t.o.v. een GD poule: waar mogelijk wordt een wedstrijd dame/heer of twee dames / twee heren gespeeld, afhankelijk van de aanwezigheid van spelers in een team.

Wij wensen alle spelers heel veel succes en plezier dit seizoen.

Groet, het bestuur

Afsluitavond seizoen 2023-2024

De datum voor de aankomende afsluitavond is bekend: zet zaterdag 25 mei alvast in de agenda. Anders dan andere jaren wordt het een en ander georganiseerd in de sporthal in Maasbracht, BC Maasdroppers gaat zorg dragen voor de kantine aldaar.

Te zijner tijd komen we nog terug op de definitieve tijden, wat er gaat gebeuren, enzovoort.

Inschrijven seizoen 2023-2024

Inschrijven voor seizoen 2023/2024 is mogelijk! Vergeet niet om jezelf op te geven via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Dit kan alleen door het aanmeldformulier mét speelsterktelijst in te vullen. LET OP: dit is verplicht, ook als al mondeling of via mail kenbaar is gemaakt dat jouw team het komende seizoen meedoet! Wij gaan voorlopig uit van een GD1,2 en 3, daarnaast spelen we ook een herencompetitie.

De inschrijving wordt pas definitief na het overmaken van €50,- pér team op rekeningnummer: NL25RABO0148300480 t.n.v. Stg. RCML o.v.v. RCML 2022-2023 én teamnaam.

Beginnerspoule recreantencompetitie 2023-2024

 • Wil je proeven aan de competitie, maar durf je niet goed?
 •  Ben je een beginner en wil je proberen of competitie spelen wel iets voor jou is?
 •  Meld je dan aan voor de laagdrempelige beginnerspoule!

  Stuur vóór 15 juli 2023 een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met de volgende gegevens:
 • Naam & geslacht
 • Vereniging waar je speelt en teamnaam met eventueel teamnummer
 • Telefooonnummer & mailadres
 • Geef tevens je voorkeuren aan, bijvoorbeeld:
  • Wel / geen enkelspel;
  • Gemengde teams (geslacht maakt niet uit) of competitieteams met een evenredig aantal dames/heren;
  • Hoe veel teams per poule;
  • 1 of 2 wedstrijden per tegenstander;
  • ...

Na inventarisatie van de opgaven hoor je van ons of er voldoende deelnemers zijn om zulke poule op te starten en zo ja, hoe deze vormt krijgt. Alle suggesties hiervoor zijn natuurlijk welkom.

Deelnemen zonder team

Heb je geen team bij elkaar en zou je wel willen deelnemen aan de competitie, dan kun je je aanmelden voor een zogenaamd ‘restteam’. Dit is een team gevormd door spelers van diverse verenigingen die samen een nieuw team vormen. Geef je hierbij ook vóór de 15e juli op per e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en spreek daarbij jouw voorkeur(en) uit.

Downloads-pagina

Check onze downloads-pagina voor wedstrijdformulieren, actuele speelsterktelijsten, opgaveformulieren en meer!

Foto's feestavond 2023 staan online!

De foto's van de afgelopen feestavond zijn te vinden op de site! Je kunt deze vinden onder het kopje Afbeeldingen.